Extentions


Is je haar veel te kort en wil het maar niet groeien? Wil je haar maar niet goed zitten, omdat er te weinig volume in zit? Wil je nu een keer voor één keer in je leven mooi en golvend lang haar hebben? Heb je wel eens aan de mogelijkheid van hairextensions gedacht?

Bij Meijka’s Hair & Beauty Salon zijn wij al jaren gespecialiseerd in het zetten van hairextensions.

Wilt u meer volume in uw haar, een mooi accent of juist een haarverlenging? Denk dan eens aan extensions.

great lengths extentions extensions echt haar synthetisch haar

Great lengths

Haarverlenging en volumevergroting wordt sinds verschillende jaren reeds toegepast. Zoals altijd in de 'pionierstijden' heeft de kapper die er reeds mee bezig was te kampen gehad met problemen omdat het product niet optimaal was.

Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths had zich tot doel gesteld de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths er zich op geconcentreerd om de zwakke punten, bij bestaande haarverlengingstechnieken, uit te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing. Op deze manier kunnen wij er ons op verheugen een bijna niet meer te verbeteren systeem te hebben ontwikkeld.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.

Hairloxx extensions lang gezond echt haar synthetisch haar mooi goedkoo

Hairloxx

De kwaliteit van Hairloxx hairextensions is zeer hoog. De prijs -kwaliteitverhouding is zeer scherp. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van de Hairloxx hairextensions. Hairloxx heeft ultra kleine aanhechtingen / bondingen. Om de kwaliteit te bewaken, zorgt Hairloxx hairextensions ervoor dat uitsluitend door Hairloxx getrainde, vakkundige en professionele kappers met Hairloxx hairextensions mogen werken.

Hairloxx is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw.

Na vijf jaar onderzoek te hebben gedaan over de gehele wereld naar de juiste producent is uiteindelijk de meest geschikte fabrikant gevonden die de hairextensions volgens de Hairloxx specificaties kon produceren. Intacte haarschubben, onschadelijke aanhechtingen, volle hairextensions en volledige lengtes maken Hairloxx tot unieke hairextensions.

Universitair onderzoek naar de kwaliteit van vele hairextensionfabrieken van over de gehele wereld heeft aangetoond dat Hairloxx behoort tot de top van de markt. Dit gecombineerd met vele jaren ervaring in de haarindustrie zorgden voor de juiste know-how op het gebied van hairextensions voor haarverlenging en volumebehandelingen.

 

Verzorging

De extensions die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Toch moeten ook deze verzorgd worden om er het langst van te genieten.

Was de extensions regelmatig met de juiste shampoo en behandel het haar vervolgens met een conditioner en/of haarmasker. Hairloxx en Great Lengths hebben bijvoorbeeld een eigen verzorgingslijn. Ook kan een goede borstel verschil maken.

In onze webshop vindt u verschillende producten die wij aanraden voor het verzorgen van uw extensions.

Een aantal tips bij het wassen van de extensions

  • Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.
  • Gebruik een geschikte shampoo en conditioner zonder alcohol en olie-ingrediënten.
  • Was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen met het haar mee. Gooi het haar niet in een bos naar voren over het hoofd, dit verhoogd te kans op knoop –en klitvorming.
  • Kam na het wassen met je vinden de conditioner of het haarmasker goed door je haar.
  • Zorg dat er na het uitspoelen geen resten achterblijven van shampoo of conditioner.
  • Dep met een handdoek het haar droog en wrijf niet. Het is aan te raden om de waxjes droog te föhnen en deze niet te lang nat te laten.
  • Het haar nooit kammen wanneer het nog nat is.