Braderie op de Vliedberg


braderie vliedberg leuk gezellig goedkoop kinderen gezin braderie vliedberg leuk gezellig goedkoop kinderen gezin braderie vliedberg leuk gezellig goedkoop kinderen gezin braderie vliedberg leuk gezellig goedkoop kinderen gezin

Op 3 juni is het weer zover!

De Braderie op de Vliedberg, en dit jaar gaan we groots uitpakken!

Op deze jaarlijkse publiekstrekker is het Burgemeester van Houtplein bezaaid met kraampjes die een leuk assortiment aan artikelen aanbieden. Met de geur van wafels en het buitenkansje van een leuk jurkje of een ander hebbedingetje is het er goed te toeven. Voor kinderen zijn er leuke attracties en zo is het dus een zorgeloos dagje uit. En de toegang is vanzelfsprekend gratis!

Wij doen weer gezellig mee met een kraam vol aantrekkelijke kortingen op onze professionele cosmetica, schoonheids- en haarproducten! Ook demonstreren we onze haarwerken en bieden we sieraden vanaf slechts 3,- euro! Bovenop de hapjes, een muziekje en allerlei interessante koopjes vliegt er ook nog een helikopter rond boven de feestelijke markt!

Kortom: Het wordt een grandioos festijn met zijn allen!

helikopter vlucht dagje uit gave uitjes braderie vliedberg

3 juni

Ik wil met de helikopter mee!

Wie tussen nu en 3 juni aankopen doet op het winkelgebied de Vliedberg maakt kans op een spectaculaire helikoptervlucht boven Vlijmen! De wentelwiek zal tussen 10 uur s ’morgens en 4 uur s ’middags zo’n 50 keer opstijgen tijdens de jaarlijkse braderie. Wij hebben samen met zeven andere winkeliers eigen spaaracties bedacht waarmee onze klanten kans maken op een blik over het feestterrein en verre omgeving!

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan onze loting voor dit spektakel is maar één ding nodig: Meijka’s volle spaarkaart!

Bij elke 10,- euro die u bij ons besteed ontvangt u een stempel.

Met een volle kaart van 20 stempels, en een beetje geluk mag u gezellig met de helikopter mee!

 

De spaaractie strekt van 3 april tot en met 26 mei, u dient uiterlijk op 26 mei uw volle kaart in te leveren. Meerdere winkels doen mee en elke winkelier heeft eigen acties, deze kunnen niet gecombineerd worden.