Sieraden


Super leuk om te geven, maar vooral om te krijgen! Persoonlijke zorg voor het stimuleren van zelfvertrouwen, dat zijn wij. Om dit te bereiken is er meer nodig dan alleen uiterlijke verzorging, de sieraden in onze collectie dragen daarom een speciale werking met zich mee.

Energetix magnetische sieraden

Energetix

Dompel je onder in de wereld van ENERGETIX Bingen. Design sieraden met geïntegreerde magneten; magneetsieraden op hun allermooist met een fantastisch visueel effect. Onze collectie Energetix sieraden hebben een exclusief design, gewaarborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht.

Door de werking van de magneten kan  de capaciteit van zuurstof opname verbeteren en afvalstoffen verwijdering in het bloed en door de rode bloedlichaampjes te ontclusteren. Wij adviseren voor een optimaal effect om voldoende water te drinken, namelijk anderhalf tot twee liter per dag.
Door de eventuele verbeterde doorbloeding kan het lichaam nu effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam transporteren. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans.

Edelstenen

Wil je iemand écht iets moois geven? Dan is dit een speciaal cadeau. Edelstenen en mineralen met hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bekend, dat is gebleken uit opgravingen. Een edelsteen kies je uit op persoonlijke wens, kleur en bijbehorend chakra, op de werking of op basis van sterrenbeeld of geboortemaand. Het belangrijkste is om af te gaan op uw eigen gevoel; welke edelsteen "voelt" goed?

Edelstenen staan tegenwoordig volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken dat ze een uitstekend hulpmiddel kunnen zijn om problemen te verhelpen, te verminderen of te verzachten. Ze zijn erg mooi, super makkelijk te dragen en kunnen zó hun werking doen. Ook in huis is een edelsteen meer dan alleen mooie decoratie in bijvoorbeeld een ruwe vorm, als sfeerlicht.

In onze salon kunt u uit een ruime collectie prachtige stenen kiezen, waarbij we ook verschillende eigenschappen kunnen vergelijken voor een optimaal resultaat. Ook hebben we er uitgebreide boeken over.

Om onze mooie collectie te bekijken nodigen wij u van harte uit om langs te komen!