Pure Pigments


Een revolutie in Goldwell haarkleur.

Elumenated Hair Color is het resultaat van Pure Pigments die de kleurdiepte en dekking van de colorance en nectaya omhullen met een kleurlaag vol briljantie en glans. Deze HD3 kleurtechnologie is de volgende generatie direct-kleurende technologieën van Goldwell. De innovatie creeërt lang houdbare, multidimensionale en hoogwaardige kleurresultlaten.

 
pure pigments goldwell kleuring verf  nieuws gezond drie demengionaal

Een nieuw niveau van kleurexpertise

De zes geconcentreerde kleuren van @Pure Pigments voegen een uniek spel van kleurreflecties toe aan uw Goldwell kleuring. Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red en Pure Violet creëren levendige kleuren en effecten. Pearl Blue en Matte Green verzachten en voorkomen ongewenste warme kleuren.

“DE MANIER WAAROP WIJ HET HAAR KLEUREN IS VOLLEDIG OPNIEW UITGEVONDEN"

Eluminated Hair Color omhult de kleurdiepte en dekking met een kleurlaag vol uitzonderlijke briljantie en glans. Deze kleurlagen creëren een bewegend 3d effect dat veranderd en anders verloopt afhankelijk van de lichtinval. Zo ziet u niet enkel een kleur, maar een samenhang van flexibele kleuren dat een prachtig effect weergeeft.

HD3 Color Technology in @Pure Pigments is de volgende generatie van directkleurende technologiën van Goldwell. Deze innovatie creëert lang houdbare, multidimensionale, hoogwaardige kleurresultaten voor unieke lichtreflecties en uitzonderlijke glans vanuit elk perspectief.

De nieuwe gepatenteerde kleurpigmenten vormen lagen van multispectrale kleurverlopen in het haar. Op dezelfde manier als licht door een prisma valt, creëert de HD3 kleurpigmenten technologie en uniek spel van kleurreflecties. De multi dimensionale HD3 kleurpigmenten technologie verlegt de grenzen van traditionele haarkleuringen. Terwijl oxidatieve haarkleuring diepte en dekking biedt, creëert @Pure Pigments multidimensionale lichtreflecties.

@Pure Pigments geeft ons de mogelijkheid uw haarkleuring mooier te maken dan voorheen mogelijk was. De enkele pigment druppels in uw kleuring geven al een prachtige sensatie. Voortaan kunt u uw haarkleur mogelijkheden met andere ogen bekijken! U verdient onze beste service en een geweldig resultaat, speciaal voor uw wensen creeëren wij dé kleuring voor u.

Wij onderscheiden ons met deze compleet nieuwe kleurservice. Ontdek de veelvoud van mogelijkheden met Goldwells Eluminated Hair Colors en maak een afspraak!