Over ons


In 2002 hebben Ilse en ik samen de deuren geopend van Meijka’s hair & beauty salon. Niet lang daarna hebben we de kapsalon en schoonheidssalon uitgebreid met haarwerken, haar extensions en visagie. Nog wat later zijn de essentiële oliën, IPL ontharing en sierraden onderdeel geworden van ons brede en exclusieve assortiment.

Met aanvulling van ons team door topstylisten, schoonheidsspecialisten en ondersteuning van kundige trainees wordt u geholpen door een specialist die meer kan dan enkel uw haar in model brengen. We kijken naar de conditie van de hoofdhuid, gezichtsvorm, ondertoon, wensen en persoonlijke situatie voor passende adviezen en het beste resultaat!

“Ik heb het bij Meijka’s heel erg naar mijn zin. Doordat we veel diensten bieden bedekken we vrijwel alle behoeften van onze klanten wat betreft uiterlijke verzorging. En voor mij is de afwisseling in werk erg fijn. Door de tevreden en positieve reacties krijg ik motivatie en ga ik met veel plezier naar mijn werk.” Verteld Beau.

 

Zelfverzekerdheid stimuleren bij iedereen, met persoonlijke zorg en professionaliteit. Dat is wat we willen bereiken in onze salon. Wij zien de mens als geheel; alles zit aan elkaar verbonden. Zo is stress hebben of u niet goed voelen te zien aan uw huid en haar. Om deze mensen te helpen zijn we begonnen met de haarwerken, hoofdhuidanalyse en hoofdhuidverzorging. Mensen met haarproblemen zijn ontzettend dankbaar dat ze nu gewoon over straat kunnen zonder zich ergens voor te hoeven schamen.

Na enige tijd zijn we ons gaan verdiepen om niet alleen de buitenkant op te knappen, maar het probleem aan te pakken vanaf de kern. Door de tijd heen zijn we zo begonnen met werken met aromatische oliën en sierraden die genezende of herstellende krachten bevatten.

Onze ambitie is aandeel zijn van een gezonde, mooie wereld zonder zorgen, voor iedereen.

 

 

Onderscheidend door uitgebreide kennis.

Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haar- en hoofdhuidbehandelingen. Door de toename van het aantal haar- en hoofdhuidproblemen, is het van belang dat we als kapster, schoonheidsspecialist en haarwerker beschikken over voldoende dermatologische kennis. Zo kunnen we u optimaal adviseren en helpen. Wij hebben dan ook de opleiding Dermatologie voor kappers en haarwerkers succesvol afgerond. Wij kunnen u, indien nodig, doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog.

 

Ilse Wetser: Mede oprichtster, schoonheidsspecialiste, ontharings-specialiste, haarwerkspecialiste, topstyliste en sportmasseuse.

Esther Dirks: Mede oprichtster, haartherapeute, natuurgeneeskundig therapeut, maatwerkspecialiste, topstyliste en schoonheidsspecialiste.

Kaitlin Molenaar: Topstyliste en kleurspecialiste.

Jill van Heumen: Topstyliste en kinderkapper.

Beau Driessen: Schoonheidsspecialiste en junior styliste.