Dag van de Haarwerken


"Als je haar maar goed zit!" Het is een veel gehoorde uitspraak, die voor sommigen best pijnlijk kan zijn. Meer dan 3,5 miljoen Nederlanders hebben last van plaatselijke, blijvende of tijdelijke kaalheid en haarverlies. De belangrijkste oorzaak is erfelijke aanleg. Ook hormonale afwijkingen, vegetarisch eten, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en gebruik van medicijnen kunnen voor haarverlies zorgen.

 

Met de Dag van het Haarwerk wil de ANKO deze mensen een hart onder de riem te steken en hen wijzen op de talloze mogelijkheden die er zijn om toch met zekerheid door het leven te gaan. Denk aan haarwerken, pruiken, haarstukjes of aan mutsjes.

Meijka's hair & beauty salon biedt daarnaast ook oplossingen voor dunner haar of andere vormen van haarverlies aan de hand van beroepsmatige behandelingen en eventuele voorschrijvingen.

Voor elk probleem is er dus een passende oplossing! Het is natuurlijk wel belangrijk dat u goed geadviseerd wordt, zodat u een advies krijgt dat past binnen uw budget. Daarom ga komt u naar een erkend ANKO Haarwerkspecialist.

U bent van harte welkom


anko haarwerkspecialist haarwerken opendag vrijblijvend gratis indruk oplossingen haaruitval kaalheid pruiken

Om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden zonder enkele verplichtingen organiseren wij op  15 juni 2018 een opendag!

Zo kunt u rustig rondkijken, vragen stellen, informatie opdoen, weet krijgen van alle behandelingen, luisteren naar de ervaring van anderen en een informatie boekje mee krijgen naar huis.

Dan is het naderhand aan u om te beslissen of u eventueel wilt vervolgen met een private afspraak.

  • Vrijblijvend
  • Gratis
  • Zonder aanmelding of afspraak
  • Geen vaste tijden
  • Toegang voor iedereen
  • In Meijka's salon