Beauty trends 2018!


Bij dagelijkse verzorging hebben we het over een mooie make-up én goede huidverzorging. Bij dit koude weer mag de huid niet uitdrogen en een dekkende foundation is dan niet je beste optie. Bestaat jouw make-up routine al eeuwen uit oogschaduw, een likje mascara en een beetje bronzer? Dan wil je waarschijnlijk wel iets nieuws proberen, Make-up artist Mitzy Malu verteld meer over de beauty trends van 2018… Metallic, glitter & pastel!

make-up cosmetica trends 2018

In het dagelijks leven wil je iets neutraals waarmee je jezelf blijft, make-up waarmee je je sterke kanten en persoonlijkheid benadrukt. Het opdoen kost niet teveel moeite en het zit in een keer goed; kortom; de beauty trends van dit jaar voor jou zo goed als gemaakt!

make-up cosmetica trends 2018

1. PUPA under liner: Met dit lijntje onder je ogen in zwart verscherp je je blik, voor een meer intieme look. Om het wat luchtiger te maken kan je ook een pastelkleur gebruiken zoals blauw, groen of oranje. Hiermee krijg je een open blik en ben je helemaal bij de tijd!

make-up cosmetica trends 2018 gloss

2. Face-gloss: Highlighter is nog steeds helemaal in, maar dit jaar hebben niet alleen je oogleden of jukbeenderen baat bij wat glans, maar wordt een zachte glossy eye gecombineerd met sleutelbeen, jukbeenderen, neus en lippen. Ideaal voor een neutrale healthy look!

make-up cosmetica trends 2018

3. Gekrulde wimpers; een volle opslag hoort er weer helemaal bij dit jaar! Zeker in de zomer is wat extra aandacht op de ogen erg mooi als de rest neutraal blijft. In onze beautysalon krullen we je wimpers permanent dus dan heb je er ook geen omkijken meer naar. Voor een extra volle look verven we je wimpers er ook bij en loop jij er de hele zomer verzorgd bij zonder er iets voor te hoeven doen!

make-up cosmetica trends 2018

4. Dark red lips; Uitstekend voor chique avond make-up en helemaal trend! Vind je dit wat te heftig? Stained lips creeër je door langs je liprand te deppen met je vinger voor je lipstick is ingedroogd, hiermee blur je de randen uit en ook deze minder geperfectioneerde look is nu in!

make-up cosmetica trends 2018

5. Én tenslotte natuurlijk de wenkbrauw. Voor natuurlijk uitziende maar toch geaccentueerde wenkbrauwen biedt ons make-upmerk PUPA de oplossing; fixinggel, potlood, poeder, plumping gel en een design set voor een natuurlijke impressie. En in de beautysalon kun je de overige haren laten harsen of epileren voor de perfecte look.

Naast make-up mag de stap huidverzorging zeker niet worden overgeslagen! De huid vraagt veel aandacht omdat het ons beschermt voor invloeden van buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Een goed onderhouden huid straalt, blijft mooi en is bovenal gezond.

Bij ons staat de tevredenheid van de klant centraal. Daarom zijn onze schoonheidsspecialisten beschikbaar voor professioneel advies en de beste oplossingen voor u. Kom gerust een keer langs in de salon voor huidanalyse, advies, verzorgingsproducten, PUPA make-up of een behandeling op afspraak.