Lash to Impress


Met een gerust hart slapen, douchen, zwemmen, sporten en zelfs naar de sauna gaan! Nooit meer de angst voor uitgelopen mascaralook of een bloot gezicht, want deze semi permanente volume mascara blijft wel 3 tot 4 weken mooi zitten. Lash to impress mascara is een formule op basis van natuurlijke Keratine. Uit deze stof bestaat van nature 95% van haar. Naar mate de tijd neemt deze hoeveelheid af, en dus ook de proteïne die daarin zit. Met de mascara worden je wimpers laagje voor laagje opgebouwd tot prachtig lange, volumineuze, verleidelijke én gezonde wimpers.

Voordelen.

De verschillende voordelen op een rijtje; De mascara is speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen, altijd mooie volle wimpers, nooit meer uitgelopen mascara, geen irriterende ingrediënten, het is volledig natuurlijk, voedt de wimpers, er zitten geen schadelijke stoffen in, ideaal voor sporters, het product geeft een prachtig resultaat voor 3 tot 4 weken en de behandeling duurt niet langer dan ongeveer 30 minuten. Dus kun je al snel genieten van je mooie, lange en volle wimpers.

 

De behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het aantal aan te brengen laagjes.  De coating wordt door de specialiste aangebracht terwijl je ogen gesloten zijn. Hierdoor is de behandeling niet belastend of gevaarlijk voor de ogen. Ga dus lekker liggen en relax. De mascara wordt meestal in drie laagjes aangebracht, maar dat mag je zelf bepalen. Om nog extra volume te geven kunnen we eventueel een of twee laagjes fibers toevoegen. Dit zijn minuscule haartjes die tussen de wimpers worden gezet voor een volle look.

De duur van het resultaat hangt sterk samen met je wimper cyclus, en deze verschilt per persoon. Daarnaast is het van belang om netjes met je coating om te gaan. Bij een nieuwe behandeling verwijderen we de coating helemaal gratis!

Permanente mascara permanente make-up wimpers lang gezond vol

Cosmoqueen

CosmoQueen Foundation is een stichting die zich inzet voor women empowerment; Kansarme vrouwen economische zelfstandigheid bieden door werkverschaffing. Dit gebeurt middels CosmoQueen’s fair trade fashion merk en via gesponsorde opleidingstrajecten. Zo werkt Jamilla in een atelier in Jordanië aan shawls en plaids van CosmoQueen, waardoor ze als alleenstaande moeder in een land met zeer hoge werkloosheid zelf het schoolgeld van haar kinderen kan betalen en haar moeder onderhoudt.

Om onderdeel uit te maken van deze mooie investering gaat een deel van de winst van Lash to Impress naar materialen en nieuwe ontwerpopdrachten voor deze vrouwen. Omdat iedereen een kans verdient, ongeacht de leefomstandigheden waarin iemand opgroeit. Dit jaar wil CosmoQueen  ruim 200 vrouwen helpen om financieel onafhankelijk te worden en daar helpt Lash to Impress heel graag aan mee, u ook?

FDA approved lash to impress permanente make-up permanente mascara lange dondere volle gekrulde natuurlijke wimpers

Lash to Impress, iets voor u?

We hebben al erg veel positieve reacties gehad op onze behandeling. Zwemmen, douchen, sporten of naar de sauna gaan kan nu met prachtig lange, volumineuze, verleidelijke en gezonde wimpers!

Zie jij Lash to Impress wimpers ook wel zitten? Bel voor persoonlijk advies, extra informatie of een afspraak voor een behandeling naar 073 511 97 52 of mail ons naar info@meijka’s.nl!