3 reactie(s)

Klik hier om een reactie te geven

2018.08.04 Auteur M. Emmen
vandaag voor 2de keer schoonheidsbehandeling gehad bij Meijka's. Erg tevreden over. echt genieten en ontspannen! Beau heeft mij al 2x goed geholpen, geïnformeerd en een uurtje vol ontspanning bezorgd. Ik blijf hier zeker terugkomen :)
2017.03.29 Auteur Natasja
Al jaren een tevreden klant. Altijd een warm welkom, aandacht voor jou als individu, gezellige sfeer, en vakmensen.
Auteur Erica van Kommeren
Waarom ik een tevreden klant ben en blijf van Meijka's:
Wanneer ik bij Meijka's kom is er voor mij een "lage drempel" om mij als klant op mijn gemak te voelen. Ik ben rolstoelafhankelijk maar wanneer ik bij Meijka's ben "is die rolstoel er niet" en ben ik een "gewone" klant.
De behandelingen worden voor mij op een prettige en professionele manier uitgevoerden er wordt met mij hetzelfde als met een lopende klant omgegaan.
De medewerksters zijn allemaal vriendelijk en professioneel en staan iedereen vriendelijk te woord. Er is ook altijd welgemeende interesse in mijn verhaal.

De klantvriendelijkheid heeft zich zelfs zo ver gereikt dat toen ik 2 jaar geleden een aantal maanden in het ziekenhuis heb doorgebracht en mijn haar ECHT geknipt en bijgekleurd moest worden, Esther naar het ziekenhuis is gekomen en DAAR mijn haar weer helemaal tip-top in orde heeft gemaakt!

Dit alles bij elkaar genomen maakt mij een ontzettend tevreden klant en ik hoop nog jaaaaaaaren als klant bij Meijka's te kunnen en mogen komen.

Een GROTE pluim voor Meijka's en ik wens hun heel veel succes met hun salon!!
Met groet van Erica van Kommeren