Cosmetica


Laat jezelf verleiden door onze collectie professionele make-up producten van PUPA en Alcina waarmee we al heel veel verwachtingen hebben doen overtreffen. Ter verhoging van hygiëne, lichamelijke reinheid, uiterlijke schoon maar zeker de zelfverzekerdheid van de klant.

Professioneel advies

Door advies wat aansluit op uw behoeften, persoonlijke situatie en eigenschappen zoals huidsamenstelling, gezichtsvorm, allergieën, moeilijkheden, wensen, ondertoon en kleuren bereiken we samen de beste keuze opties die geheel op u zijn afgestemd. Natuurlijk kunt u onbeperkt gebruik maken van de display om zelf de make-up producten uit te proberen.

Visagie

Met onze make-overs bereiden we u tot in de puntjes voor op speciale gelegenheden zoals trouwdagen, gala’s, uitjes, schoolfeesten, verjaardagen of een avondje weg. We kijken samen naar uw wensen en alle mogelijkheden naar uw tevredenheid. Naast de perfecte make-up look kunt u bij ons ook uw haar laten doen en een beauty behandeling nemen om helemaal te stralen op deze speciale avond.

Permanente mascara

Na deze behandeling kunt u met een gerust hart slapen, douchen, zwemmen, sporten en zelfs naar de sauna gaan! Nooit meer de angst voor uitgelopen mascaralook of een bloot gezicht, want deze semi permanente volume mascara blijft wel 3 tot 4 weken mooi zitten. Lash to Impress mascara is een formule op basis van natuurlijke Keratine. Uit deze stof bestaat van nature 95% van haar. Naar mate de tijd neemt deze hoeveelheid af, en dus ook de proteïne die daarin zit. Met de mascara worden je wimpers laagje voor laagje opgebouwd tot prachtig lange, volumineuze, verleidelijke én gezonde wimpers. Wie wil dat nou niet?

Huidverzorging

Wij houden van heerlijke aroma's van royale plantenextracten, het gevoel van een zijdezachte textuur en een mooie, zware glazen pot die perfect in de handpalm past. DARPHIN producten geven een plezierige en verrijkende beleving. Elke formule geeft de meest persoonlijke aandacht voor perfecte resultaten. Hetzelfde geld voor de Alcina verzorgingsproducten, deze worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in laboratoria. Of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar, het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

U kunt onze huidverzorgingsproducten bestellen in de webwinkel of ophalen in de salon. Ook voor persoonlijk advies voor de huidverzorging beschikken we over schoonheidsspecialisten die u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Interesse?

Om de paar maanden bent u welkom voor een make-up avond waar u onder het genot van lekkere hapjes en iets te drinken de ins en outs leert van make-up: Het opbrengen, verzorgen en wat aansluit op uw persoonlijke eigenschappen en situatie. Een gezellig avondje uit voor u en uw vriendin!

Interesse? Kom langs in de salon voor de make-up en advies zodat u dagelijks kunt genieten van de kwaliteit van Meijka’s.