BioSilk


BioSilk van Farouk Systems USA is een haarverzorgingsmerk welke verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Dit zorgt voor een glanzende en gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. Het beschermt je haar tegen hitte, kou en vochtigheid. Bij de ontwikkeling past BioSilk hun ervaring en expertise toe waarbij gebruik wordt gemaakt van pure zijde om het haar optimaal te verzorgen, wij zijn al jaren trouwe gebruikers van deze heerlijke producten, zowel binnen onze salon behandelingen als thuis!

The miracle of Silk

De zoektocht naar gezonder haar is hoe BioSilk Silk Therapy ontstond in 1986. Eeuwenlang werd zijde gevierd als een luxueuze stof vanwege de gladde textuur en schitterende glans. Door de geschiedenis heen, met zijden gekleed royalty en de elite, voortdurend evoluerend met modetrends tot een van de meest begeerde stoffen aller tijden. Het is ook een van de sterkste vezels ter wereld die gelijk is aan staal. Daarom heeft Farouk Shami de voordelen van zijde-eiwitten onderzocht en ontdekt, en hoe deze op haar kunnen worden toegepast. Elk zijdeproteïne bevatte 17 van de 19 aminozuren die in het haar worden aangetroffen, waardoor glans wordt geboden, krullen worden getrotseerd en gespleten haarpunten worden voorkomen. Farouk wist dat alle vrouwen willen dat het haar glimt, gezond uitziet en goed wordt geconditioneerd. Silk loste die drie problemen op met één product, de magie van Silk Therapy. De lancering van BioSilk Silk Therapy was nog een primeur, omdat natuurlijke pure zijde nog nooit eerder in de haarverzorging werd gebruikt. Het werd gemaakt als een gewichtloze, verzorgende zijde-aanvullende en reconstruerende behandeling om alle haartypen te herstellen, glad te maken en te beschermen.

biosilk silk therapie haarverzorging bio haarolie haarbehandeling haarmasker gezond haar vlijmen den bosch brabant

Met trots presenteren wij deze mooie producten binnen ons assortiment in de salon. U kunt ze verkrijgen online, in de winkel maar ook ervaren tijdens onze kapsalon behandelingen. De innovatieve leave-in behandeling heeft geleid tot de ontwikkeling van BioSilk Hair Colour en tot een volledig assortiment haarverzorging- en stylinghulpmiddelen die wij maar al te graag gebruiken. Silk Therapy is een van de sterkste productaanbiedingen van het bedrijf en won talloze schoonheidsprijzen door de jaren heen, het is een erkend merk onder 97% van de vrouwen.

#BioSilkHairCare