BAMBOO


Gewijd aan het versterken van het haar met een van de meest krachtige ingrediënten uit de natuur. Last van haarbreuk, slap haar of erg dun haar? Lees dan maar snel verder! Bamboo is namelijk gespecialiseerd in jouw haarsituatie.
Het merk Bamboo wijd zich aan het stimuleren van de intrinsieke kracht en flexibiliteit van het haar. Dit doen ze met eco-gecertificeerd Bamboo-extract en natuurlijke ingrediënten die duurzaam zijn geoogst en afkomstig zijn uit de hele wereld. Bamboe is een van 's werelds meest snel groeiende, meest veerkrachtige, botanische hulpbronnen. De salonervaring is dan ook zeer positief, we hebben al erg veel mensen blij kunnen maken met de krachtige, natuurlijke producten van Bamboo.
bamboo haarverzorging dun haar breekbaar haar den bosch vlijmen oplossing haarproducten hair care

Bamboo producten bevatten:

  • Eco-gecertificeerd Bamboo-extract: rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren
  • Kendi-olie uit Indonesië: voedende natuurlijke olie rijk aan Omega 3 en 6
  • Maca Root uit Peru: energieke superfood
  • Kruisbes uit India: hoge concentraties van vitamine C
  • Kalahari meloen uit Namibië: natuurlijke bescherming tegen zonnebrand

Sterk haar = Gezond haar

bamboo haarverzorging dun haar breekbaar haar den bosch vlijmen oplossing haarproducten hair care

Ook zijn ze 100% vrij van parabenen, sulfaten en synthetische kleur. We verkopen verschillende lijnen in de webwinkel en in de salon. Wil je wel een proefje zonder direct een artikel aan te schaffen? Vraag dan bij je eerst volgende kappersafspraak of je haar behandeld mag worden met de producten van Bamboo.