Alcina


The German Kosmetik

Meer dan 100 jaar kennis en kunde van huid en haar. Dát willen wij niet missen! Sinds 2002 ervaren we de producten van Alcina als professioneel en erg fijn in gebruik. We gebruiken ze dan ook in de salon voor het opmaken, verzorgen en verwennen van onze klanten in zowel de schoonheidssalon als de kapsalon.

Alcina haarverzorging professionele producten kapper kapsalon shampoo conditioner creme haarolie

Haarverzorging

Goed verzorgd haar is belangrijk voor je uitstraling. Het communiceert hoe je je voelt, zegt iets over jou als persoon. De wijze waarop je je haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan je zelfbewustzijn en kan van grote invloed zijn op hoe je je voelt bij een presentatie of in een gesprek.

Alcina biedt een compleet assortiment aan haarproducten die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype, elke haarconditie kan worden verzorgd met Alcina. De prachtige producten zijn zorgvuldig ontwikkeld in de laboratoria van het moederbedrijf Dr. Kurt Wolff en uitvoerig getest door speciaal samengestelde groepen testpersonen. Met Alcina weet je dus zeker dat je haar goed zit!

alcina huidverzorging professionele skincare spf 50 verzorging bescherming behandelingen schoonheidssalon

Huidverzorging

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is een van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

mooi make-up cosmetica alcina opmaak visagie cosmetica professioneel

Cosmetica

Uitgangspunt bij deze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. De farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons Alcina make up assortiment worden door Alcina uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

Alle producten die we gebruike gedurende behandelingen zijn verkrijgbaar in onze webwinkel. Zo kunt u ook thuis genieten van deze heerlijke producten!